Seppo Mäkinen Oy


Psykoterapian nimi: Seppo Mäkinen Oy
Osoite: Hietalahdenkatu 2 C 32b, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 0400416757
Sähköpostiosoite: seppo.makinen@fimnet.fi

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 67, keskiarvo: 1,66 / 5)
Loading...
68 arvostelua

  -

  Psykiatrian erikoislääkäri, lääkärin sosiaaliset taidot.

  heidi

  Heikko arvostelukyky ja toisen ihmisen kunnioitus.

  Jukka

  Puoskari

  Kimmo

  Ala-arvoinen arvostelukyky ja toisen ihmisen kunnioitus.

  Mikko Malinen

  Tämä ”lääkäri” tekee arvioita potilasta näkemättä muutaman tv-haastattelun perusteella, mitenkäs se olikaan kun puhutaan potilaan kokonaisvaltaisesta kohtaamisesta? Eettisesti täysin käsittämätöntä toimintaa.. Häpeäisit!

  kalle

  Kehotan ko lääkäriä hakeutumaan nopeasti saamaan
  apua itselleen muuhun tulokseen ei voi tulla luettuani
  hänen moskaansa.

  Oona Kylmälä

  Uskomattoman asiaton, osaamaton tyyppi!!! Kuinka voi itseään asiantuntijaksi edes kuvitella! Kamala ihminen.

  j

  Miten meni noin niinku omasta mielestä?

  mummu

  Upea, rohkea ulostulo Sanna Marinista. Kiitos!

  Potilas

  Kylmä, huomionhakuinen lääkäri.
  Hänellä on suuruuskuvitelma omasta osaamisestaan, eikä hän kykene kunnioittamaan kenenkään arvoa ihmisenä.
  Hänen toiminnastaan puuttu täysin etiikka jota hänen ammatissaan on yksi tärkeimmistä asioista.

  Sivustakatsoja

  Ei omaa lääkärin etiikkaa… kyseenalainen arvostelukyky, arvio pyytämättä ihmisten psykososiaalisia ominaisuuksia puoluekirjan perusteella.

  Typertynyt kollega

  Onko Lääkäriliitto jo ollut yhteyksissä, entä poliisi? Toivotan onnea tulevan ammatinharjoittamisen suhteen, ehkä Venäjällä urkenisi uusi ura?

  Markku

  En voi suositella.

  Anneli

  Täysin käsittämätöntä, että lääkäri ryhtyy arvioimaan julkisesti päättäjän mielenterveyttä sattumanvaraisen tiedon perusteella. Jos tuolle linjalle lähtee niin arvioitavia varmasti riittää.

  Jorexi

  On ehkä näitä vakuutusyhtiö ”lääkäreitä”.

  Ei jatkoon

  Ja tämä lääkäri ilmeisesti tekee myös KELA:lle hoito- ym. suosituksia. Huh.

  Häpeävä keskustalainen

  Toivottavasti lääkäriliitto tekee hänestä huoli-ilmoituksen. Onko hän kykenevä hoitamaan lapsia ja nuoria( tyttöjä)? Liikunnan merkitys positiivisesti on kiistaton. Myös Marinin myöhään tapahtuva siivoilu on täysin normaalia. Tämä kääntyy poliittisesti Sanna Marinin hyväksi

  Hannu Kauppi

  Voisiko olla niinkin, että keskustan sisäinen opposition käyttää trollia loanheittoon?

  Helena Jokinen

  Miten Lääkäri ei tiedä että liikunta parantaa nimen omaan myös henkistä suorituskykyä.
  Lennkkkeilyyn ja juoksuun jää koukkuun kun se tekee hyvän olon ja on terveellistä.
  Siivoaminen on useille naisille ilo ja tapa mistä saa heti onnistumisen tunteita kuten urheilemisestakin. Onkohan nyt alan koulutuspäivät jääneet välistä tai pitämättä??? Kun ei Psykiatri tiedä liikunnan terveellisyydestä myös henkiseen tilaan ja siivousintoilun olevan aika yleinen naisten tapa.
  Jos et pidä Marinista etkä ymmärrä politiikkaa niin tää kuulostaa kyllä vanhan ajan jäärän ajattelulta. Ei mitään herrasmiehen köytöstä joka taas kertoo sinusta paljon tallaisen itse opiskelkeen ”SYKOLOKIN” mielestä. Jotkut ne luulevat itsetyään liikaa vanhan oppikirjan lukemisen vuoksi🤣
  Päivitä tietosi 2021 – luvulle ja lue LIIKUNNAN terveellisyydestä sekä touhuamisen iloista.
  Terveisin yksi 71- vuotias eläkeläis- lähihoitaja jolla oli 2000- luvulla töissä koulutuspäiviä.
  Noo Sanna kyllä kestää tämän henkisesti hyvin👍🌺kun seliikunta näet auttaa olemaan tasapainoinen.💕
  Ollaanko tässä nyt hulluja kun tykätään siivota ja liikkua.
  Pinnallisesti tuli diagnoosisi.

  Margareetta

  Halpamaista

  Mara

  Kertoo kyseisestä kliinikosta paljon. Kannattaa pysyä kaukana tästä ”ammattilaisesta”.

  Mummu

  Törkeä tyyppi!

  Niina P.

  Naisvihaa lietsova ”lääkäri”, käsittämätöntä että toimii LASTEN ja NUORISON psykiatrina! En päästäisi omia lapsiani lähellekään. Toivon mukaan saa virastaan potkut.

  Marja Uusitalo

  Vaikuttaa vaaralliselta oman ammattinsa harjoittajalta. Ehdottaisin, että haet vaihtoehdon hänen vastaanotolleen.

  Karri Hanerva

  Hyvä lääkäri ja terapeutti. Vasennukseni parantui Leponexilla ja psykoterapialla.

  Markku Toivonen

  Kollegana on surullista todeta, että olet rikkonut lääkärin eettistä ohjeistoa arvioimalla pääministeri Sanna Marinin terveydentilaa julkisuudessa. Motiivisi ovat avoinna spekuloinnille. Olet toistaiseksi sokea virheellesi, toivon, että ansaitsemasi julkisuus ja Lääkäriliiton kannanotto auttavat avaamaan silmäsi. Markku Toivonen, el.

  Jussi K

  Tämä kirjoitus oli Kurvisen kosto uskottujen ja/tai peloteltujen ihmisten kautta ja avulla. Lääköriltä voi ottaa oikeudet pois heti, vaikka se on laskenut, että tästä ei haasteta, kun ei haluta toistaa sen täysin asiatonta kirjoitusta.

  Giffe

  Nyt ei oo Seppo Mäkisellä puhtaat jauhot pussissa. Toivottavasti yksikään ihminen ei enää käytä palvelujasi. Suosittelen sinulle psykiatrilla käyntiä pikaisesti.

  Reino

   ”So what?” sanoo psykiatri Seppo Mäkinen HS-toimittajalle pääministeriä herjaavasta mielipidekirjoituksestaan Suomenmaassa.
  Ehkä se on vain tyypillistä kepulaista psykoanalyysia.

  Kerttu

  Nyt on kyllä arviointikyky pettänyt ja pahasti. Psykiatrikaan ei pysty arvioimaan henkilöä pelkästään televisiohaastattelun perusteella ja itse autistisen lapsen äitinä olen erittäin huolissani siitä, että kyseinen psykiatri pitää esimerkiksi toisten tunteiden tulkitsemisen vaikeutta jotenkin huolestuttavana.

  Kari

  Puoskari.

  Teppo

  Epäpätevä, en suosittele.

  Sarri

  Monen pahoinvointi johtuu osaksi naisvihamielisestä kulttuurista ja ilmastokriisin viemästä uskosta tulevaan. Terapeutin ei pitäisi olla syy ahdistukseen ja masennukseen, päinvastoin. Terapeuttina tarkastelisin siis uudestaan suhdettani misogyniaan ja kepulaiseen ympäristö(ntuho)politiikkaan. Tässä on oppimisen paikka.

  Mika L

  Täysin epäeettinen psykiatri, en suosittele. Seppo Mäkinen laskutti minua 560 eurolla läheiseni hoitoa koskevien sairauskertomusten toimittamisesta: Kuluttajariitalautakunnan päätöksellä joutui palauttamaan 500 euroa.

  Hän lähetti sairauskertomustietoja Whatsapp-viesteillä, mikä on tietosuojalain vastaista.

  Hän toimitti ilman lupaa Kuluttajariitalautakunnalle poikani hoitoon liittyviä yksityiskohtaisia terveydentilaa koskevia tietoja: asiasta tehdystä valituksesta on tulossa Aluehallintoviraston päätös näinä päivinä. On ilmeistä että hän saa moitteet.

  Tytär

  Lapsiin ja nuoriin erikoistunut psykiatri sanoo omilla nettisivuilla työskenteleväsä poikalasten kanssa siis pyörinyt poikalasten kanssa. Hänen omassa 3Ov vanhassa väitöskirjassa tutkitaan lapsia ja nuoria poikia. Mielipiteet ja teot on hänellä kuin katollisen kirkon papistolla. Mikä osaaminen hänellä on kuvailla nuoren naisen neuropsykologisista oireyhtymää? Ei mitään.

  Miten meni niinku omasta mielestä

  Ongelmallinen suhde naisiin. Kokee nuoret naiset oman miehisyyden uhkana.

  Kristina Kumlander

  Itkettää pahasti, kun on läheisiä näiden Kelan vakuutuslääkäreitten kynsissä.

  Yleislääkäri

  Mäkisen harkitsematon ja vastuuton, poliittisesti motivoitunut ulostulo lokaa ammattikuntani mainetta ja ajaa ihmisiä mm. näytteettömien vaihtoehtohoitojen ja muun disinformaation piiriin. Olen pettynyt ja harmissani, ettei Mäkinen tunnu palautetta saaneenakaan ymmärtävän tehneensä väärin sekä eettisessä että diagnostisessa mielessä. Valviran kannanottoa odotellessa. Mäkinen pitää yksityisvastaanottoa Helsingissä, mutta kuinka pitkään?

  ”So what?”

  Hs
  ”Mitä ajattelette siitä, että Lääkäriliitto pitää kirjoitustanne epäeettisenä?”

  Seppo Mäkinen
  ”So what?”

  Tämä jo kertoo että Seppo Mäkisen lääkäri lupaa voisi katsoa siellä valvira puolella tarkemmin.

  Ei tervettä

  Lääkäriliiton tulee erottaa hänet ja ei lääkärin oikeutta. Sairas henkilö ja epävakaa täytyy olla. Liikaa hoitanut psykiatriaa ja hulluus vaivaa.
  Misä on ammattietiikka kiertäkää hänet kaukaa.

  Nimetön

  Voi teitä aivopestyt neuvostosuomalaiset! Toisinajattelijat tyrmätään. Näin kävi rohkealle lääkärille.Mihin joudut Suomen kansa?

  Teiju

  Naisvihamielinen, suuruusharhaisella asenteella itseensä kohdistuvaan aiheelliseen kritiikkiin reagoiva lasten ja nuorten psykiatri Kelan asiantuntijalääkärinä…
  Jo on aikoihin eletty!

  Juza

  Missä lääkärin etiikka ja moraali? Psykiatrian lääkärin auktoriteetilla diagnosoi tv-ohjelman avulla toisen terveydentilaa julkisesti. Uskomatonta. Lisäksi julkituloon tulee poliittinen flavori.

  Olemme juuri toipumassa Vastaamo-kohusta, jossa mielenterveyspalvelut saivat pahan kolhun. Ja nyt yhteiskunnan varoilla koulutettu psykiatrian lääkäri jatkaa tätä saagaa tuottamalla epäeettistä materiaalia julkisuuteen.

  Onneksi Lääkäriliitto tuomitsi asian. Toivon että Kela tarkastelee tämän henkilön työsuhdetta hyvin tarkasti uskottavuuden säilyttämiseksi Kela-palveluhin.

  Golleeka

  Luottamus, Seppo.

  Luottamus.

  Terapeuttia etsivä

  Onneksi tämän lääkärin ajattelutapa ja poliittiset motiivit tulivat nyt julki, niin tietää kiertää kaukaa.

  Nimetön

  En kyllä ikinä veisi omaa tytärtäni kyseisen ”erikoislääkärin” vastaanotolle. Lääkärinetiikalle täysin vieraantunut yksilö.

  Oskari

  Voisiko Makisellä olla tulevaisuutta eläinlääkärinä? Eläinten ystävänä olisin kyllä syvästi huolestunut, mikäli näin olisi☹

  Huh huh

  Täällä on taas äänekäs pieni vähemmistö asialla. Haukumista, ei asiaa.

  Ei jatkoon

  Mäkisen kommentit pääministeristämme asettaa hänen oman ammattitaitonsa ja -etiikkaansa epäilyttävään valoon. Miten psykiatrina ja psykoterapeuttina toimiva henkilö voi olla noin harkitsematon ja ilkeä?

  Nimetön

  Toi äijä on ihan pihalla. Kannattaisi välttää tuollaisen kaverin vastaanotolle menemistä, joka on omasta alastaan ihan kuutamolla.

  Pöyristynyt

  Todella ala-arvoinen suoritus. Miten voi toimia lääkärinä sivistysmaassa? Täysin käsittämätöntä.

  RETU

  Lienee kallis koulutus mennyt hukkaan
  vai onko tämä vain politiikkaa ?

  Politiikka ennen etiikkaa?

  Vaaditaan kovaa päätä kommentoimaan ”So what?”, kun kysytään lääkärin etiikan ja moraalin perään. Se kertookin jo kaiken — Mäkisestä itsestään.

  So what?

  Kuinka tällä etiikalla persettään pyyhkivällä selkärangattomalla puoskarilla voi olla vielä lääkärinlupa voimassa?

  Diogenes Perälä

  Auttaisiko Mäkistä ulosteensiirto. Hyssälä voi auttaa.

  So not

  Eiköhän Sepon psykiatrin ura ollut sitten tässä. Nyt ehkä olisi hyvä kysyä itseltä, että kannattiko oikeasti?

  Erottakaa se!

  Ikäloppu (s-52) huuhkaja, kepun juoksupoika, tod näk freudilaisen ( vanhan, ajat sitten hylätyn) hoitosuunnan tulkki; vahva naisvihamielisyys ja taipumus selittää kaikki mt-vaikeudet lapsuudella. Ehkä pahoilla heikoilla astioilla eli naisilla?, kun erikoistunut isä-poika-linjaan ja poikien pärjäämiseen armeijassa vanhempien eron jälkeen?

  Missä viipyy Suomen Psykiatriyhdistyksen lausunto? Saammeko sen Mäkisen epäeettisestä toiminnasts vasta ko yhdistyksen syyskokouksessa marraskuun alkupäivinä?

  Aikooko SLL erottaa Mäkisen liiton jösenyydestä? Lienee jäsen, kun on fimnet-osoite

  Entä Valvira? Tehkää asianosaiset kantelu Valviraan.

  Nimetön

  Kannattaisi harkita mitä kirjoittaa. Oletteko kykenevä hoitamaan virkaanne?

  Hyönteistutkija

  Esittelee itsensä psykodynaamisena psykoterapeuttina, mikä kertoo miehestä paljon. Mielipidekirjoituksensa kertoo henkilöstä, joka on kiinnostunut luokittelemaan ihmisiä pintapuolisen oirelistauksen perusteella omasta terapeuttikuplastaan käsin.

  Isoäiti

  Täysin asiaton heppu. Mainostaa 40- vuoden ammatillista kokemustaan, mutta toimii kuin kuin amatööri. Tällaisia Suomenmaan lausuntoja voisi kuulla läppänä kännisiltä pubin tiskillä. Asiantuntijuus ja ammattietiikka on siitä kaukana. Likaista peliä herra Seppo Mäkinen.So what?

  Nimetön

  Aika tavallinen lääkäri. Lääkärit ovat ihmisiä. Ihminen on laumaeläin. Mieltä tutkivat lääkärit ovat historian aikana kiduttaneet kaikin mahdollisin kuvitektavissa olevin tavoin, raiskanneet, jättäneet hoidotta, lavastaneet, ja olleet aina vahvemman puolella eli niiden joita enemmän tai miehen tai rilkaamman.

  Tuhansia raiskattuja naisia ja heidän lapsiaan ja nälästä ja väkivallasta kärsiviä om pahoinpidelty ”hoidossa” uudestaan.

  Lääkärit myös kieltävät sen että koulukiusaamisen tai työpaikkakiusaamisen kaltaista vainoamista ei voi ilmetä omakotialueella eli ei voi olla ketään ihmistä joka pelolla tai toistolla pakottaa ihmiset viharikokseen, melukampanjaan tutkintapyyntökampanjaan vaan päinvastoin koulutusryhmässä facebookissa, poliisit, kuin psykiatrit julistavat laumaihmisten olevan oikeassa ja että yksin, vainotty, kiusattu, vähemmistö aina lähtökohtaisesti väärässä kunhan vainottu ei ole lapsi.

  Normaali psykiatri siis. Naisvihaaja ja laumaeläin. Antaisi sen sähköshokim koska hullut on hulluja akat on vain akkoja ja itse on aina kuulunut niihinjoilla verkostot kunnossa, sosiaalinen ja taloudellinen hyvinvointi.

  Miten miehet voivat olla niin julmia. Toiset ovat aina barbaareja terroristeja naisia vain metsän eläimiä alkuasukkaita… Heidät voi jahdata muideb miesten kanssa naytiskellem kun siat teurastetaan hirvet jahdataan metsälinnut tapetaan ihmiset teurastetaan öljyn takia ja maan…

  Valtaapitävät miehet nauttivat kun saavat jahdata ja tappaa.

  Joukkovaino
  Melukampanja
  Maalittaminen
  Viharikos
  Sadismi
  Tutkintapyyntökampanja

  Juhis

  Nyt on Sepolta jäänyt aamulääkkeet ottamatta.

  Mamma

  Mika L

  Tee ilmoitus Valviraan Mäkisestä!
  Aihetta on!
  Hänhän on toiminut lainvastaisesti, läheisesi potilastietoja levitellen!

  Hullu

  Huono kirjoittaja.

  Tiitu

  Kaikki valot ei vintillä pala. Varokaa kontrollin menettänyttä psykiatria.

  Peksuliinu

  Seppo ”so what” Mäkinen on paljastanut itsestään empatiakyvyttömän, julman, kovan terapeutin kyntensä. Tällaisen ihmisen ei pitäisi antaa toimia psykologin ja psykiatrian alalla ollenkaan. Pois vaan terapoimasta huonompaan ja pahempaan kuntoon asiakkaita, tältä herkältä ihmismielten alueilta.

  Kaikista pahinta on, että ”so what” Mäkinen politisoi vielä terapiansa, käyttää hyväksi niin sanottua asiantuntijan asemaansa, saadakseen poliittista hyötyä Suomenmaa-lehdelle joka siis Keskustapuolueen äänenkannattaja.

  Summa summarum: Potkut tällaiselle puoskarille. Tämän ala-arvoisen arvonimen kyseinen henkilö ansaitsee auttamatta.

  Matti

  Pelottavaa tietää, että meillä on tälläisiä lääkärin etiikkansa täysin hukanneita lääkäreitä! Järkyttävän arrogantti tyyppi!

  Taisto

  Jos tämä on sama Seppo Mäkinen kuin se joka oli kauan sitten Seinäjoella nuorisopsykiatrian puolella töissä, voin sanoa ettei ulostulonsa yllätä. Omituinen hiippari…

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista